Työskentely Falckilla

Sinä saat aikaan muutoksen

Falck on sitoutunut olemaan erinomainen työpaikka. Meillä on yli 25 000 työntekijää, joilla on erilaisia rooleja, kokemuksia ja kulttuuritaustoja. Yli satavuotinen historiamme antaa meille kokemusta, josta voimme ammentaa käytössämme oleviin Winning Behaviours -toimintamalleihin.

Tässä osiossa

Eri puolilla maailmaa Tanskasta Kolumbiaan voit rakentaa uraasi tiepalveluissa, terveydenhuolto-ohjelmissa, ambulanssipalveluissa, palopalveluissa ja maailmanlaajuisessa avussa. Sinusta tulee luotettu jäsen ammattilaistiimiin, joka perustuu välittämiseen. Meillä työurasi vaikuttaa muidenkin elämään kuin vain omaasi.

Meillä kaikilla on toiminnassa sydän mukana – välitämme hädänalaisista, toisistamme, yrityksestämme ja koko yhteiskunnasta.

Me autamme sinua löytämään työhösi vahvan tarkoituksen, suunnan ja itsenäisyyden tunteen. Ja lupaamme olla paikalla aina, kun tarvitset meitä. Sinä onnistut, kun olet myötätuntoinen toiminnan ihminen.

Hyvä hakija on myötätuntoinen toiminnan ihminen

Falckilla voit rakentaa uraasi maailmanlaajuisen hätävaste- ja terveydenhuoltopalvelujen tarjoajan resurssien avulla. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi, oppia uutta ja edetä eri tehtävissä ja markkinoilla.

Ammattilaistason kollegoja, joiden toiminnassa on sydän mukana

Välitämme apua tarvitsevista ihmisistä, toisistamme, asiakkaistamme, yrityksestämme ja yhteiskunnasta empaattisesti ja ammattitaitoisesti.

Kyky ja valmius toimia yhteisöjen hyvinvoinnin eteen

Menestyksemme perustuu erittäin taitaviin ja koulutettuihin kollegoihin, joilla on ammattitaitoa tehdä yksilö- ja tiimityötä sekä kentällä että toimistossa.

Tutustu tarkemmin