Matka-apu

Globaali terveys - ja turvallisuuspalvelu matkustajille

Matkusta turvallisin mielin

Tässä osiossa

Falck Global Assistance on tarjonnut yli 10 vuoden ajan hätäapua terveydellisiin ongelmiin sekä evakuointi- ja turvallisuuspalveluita organisaatioille, jotka pyrkivät täyttämään huolenpitovelvoitteensa. Teemme matkariskien hallinnasta helppoa tarjoamalla yhden yhteyspisteen kaikkiin hätätilanteisiin. 24/7 palvelumme ovat aina saatavilla lääketieteellistä apua, evakuointeja, turvallisuus- ja riskineuvontaa, kotiutuksia, kriisineuvontaa, korvausten käsittelyä ja hallintopalveluja tarvitseville maailmanlaajuisesti.

Olemme valtioiden, kansalaisjärjestöjen, monikansallisten yritysten ja vakuutusten tarjoajien luotettu kumppani yli 125 000 avustustapauksen ratkaisemisessa vuosittain. Falck tarjoaa muokattavia jäsenratkaisuja kaikille yrityksille.

Community Healthcare Falck pts Kimberly Ovalle (5).jpg - Web_16_9

Kaikkialla maailmassa

Hälytyskeskukset maailmalla

Palvelumme tuotetaan ja toimitetaan kuudesta 24/7/365 hätäkeskuksestamme Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Yhdysvalloissa ja Intiassa, sekä aluetoimistoistamme Turkissa, Thaimaassa ja Espanjassa. Palvelumme ovat käytettävissä yhden yhteyspisteen periaatteella.

Ambulance Rocky Mountain two men - Web_16_9

Ammattilaisten verkosto

Kattavaa tapauskäsittelyä

Työskentelemme eri tieteenaloilla ja aikavyöhykkeillä voidaksemme tuoda maailmanlaajuisen vasteen suunnittelemattomiin tapahtumiin, kriiseihin ja häiriöihin, jolloin asiakkaamme voivat matkustaa rauhassa. Kriisinhallinnan, lääketieteen, kuljetuslogistiikan ja turvallisuuden asiantuntijamme valitaan huolellisesti, koulutetaan ja sertifioidaan käsittelemään ja ratkaisemaan kriisejä globaalisti erilaisissa kulttuuripiireissä.

Community Healthcare Falck pts Julieth Rico (9) - Web_16_9

Digitaaliset ratkaisut

Yhdistetty viestintä-, lääkintä- ja turvallisuusteknologia

Tarjoamme laajan valikoiman digitaalisia ratkaisuja, jotka auttavat kommunikaatiossa ja Falckin suosittelelmiin terveydenhuoltopalveluihin pääsyssä sekä integroitumisessa digitaaliseen matkustusturvallisuusalustaan, joka tarjoaa reaaliaikaista riskitietoa, matkustuksen seurantaa ja kohderiskitietoja.

Tutustu tarkemmin