Palvelumme

Riskien hallinta ja turvallisuusratkaisut

Riskien hallinta ja turvallisuusratkaisut kansainväliselle organisaatiolle

Falck tarjoaa turvallisuus- ja riskienhallintapalveluja organisaatioille, joilla on projekteja ja toimintayksiköitä korkean riskin alueilla. Teemme matkariskien hallinnasta helppoa tarjoamalla saman yhteyspisteellä kaikkiin hätätilanteisiin. Palvelumme ovat saatavilla 24/7, ja tarjoamme yhteyden asiantuntijaverkostoomme. Meillä työskentelee asiantuntijoita eri aloilta esimerkiksi aluekohtaisten riskien arvioinnissa sekä kriisien ja turvallisuusriskienhallinnassa. Voidaksemme tarjota räätälöityjä ratkaisuja ja nopeaa hätäapua turvallisuusuhkiin niiden ilmetessä, hyödynnämme globaalin 24/7 turvallisuustiimimme kautta yksityisten turvallisuus- ja tiedustelupalvelun tuottajien verkostoa, joka tarjoaa paikallista läsnäoloa ja alueellista asiantuntemusta.

Olemme valtioiden, kansalaisjärjestöjen, monikansallisten yritysten sekä vakuutusyhtiöiden luotettu kumppani yli 125 000 tapauksen ratkaisemisessa maailmalla vuosittain.

Falck Germany - 1 person - portrait

Turvallisuusriskien hallinta

Riskien hallintatapamme keskittyy toiminnan jatkuvuuden varmistamiseen toteutuneiden tai ennakoitujen riskien, vaarojen, uhkien ja muiden tapahtumien varalta, kun ne häiritsevät toiminnan jatkuvuutta, matkustusta tai elämää ulkomailla. Riskien hallinta voi alkaa yhteydenotolla yhteen hätäkeskuksistamme. Turvariskienhallintapalveluidemme kautta saat vahvan täydennyksen omaan kriisinhallintaorganisaatioosi saavutettavuuden, tuen, osaamisen, arvioinnin ja neuvonnan kautta.

Täydennämme organisaatioiden turvallisuustiimejä laajalla osaamis- ja palveluverkostollamme. Kumppanimme auditoidaan säännöllisesti, mikä varmistaa laadun ja alan parhaiden käytänteiden noudattamisen. Luotettava verkostomme tarjoaa henkilösuojausta, turvallisia kuljetuksia sekä nouto- ja saattopalveluita.

Riskiarviot

Falck Global Assistancella työskentelee omistautunut tuvallisuusanalyytikoiden tiimi ja meillä on käytössämme laatutarkastettu turva-, terveys- ja kuljetuspalveluntuottajien verkosto, joka palvelee tarpeitasi erilaisissa riskiympäristöissä maailmalla. Yhteistyössä paikallisen kumppaneidemme kanssa voimme auttaa sinua aloittamaan seuraavan projektisi riskien arvioinnin tai toimintapaikkojen tarkastuksen.

Korkean riskin alueilla toimiville organisaatioille tarjoamme räätälöityä kriisi- ja evakuointivarosuunnittelua. Teemme yhteistyössä sidosryhmien ja yrityksen päätöksentekijöiden kanssa valmiussuunnitelmat riskien vähentämiseksi ja evakuointien toteuttamiseksi tunnettujen tai tuntemattomien uhkien edessä.

Turvallisuusneuvonta ennen matkaa

Voimme tarjota matkustajille maakohtaisia ja henkilökohtaisia turvallisuusneuvoja ennen matkalle lähtöä. Matkustajaa pyydetään täyttämään lyhyt kyselylomake turvallisuusanalyytikoidemme tarkasteltavaksi. Otamme tämän jälkeen matkustajaan yhteyttä 30 minuutin konsultaatiota varten tai toimitamme yhteenvedon turvallisuusriskeistä ja suositelluista toimenpiteistä.

Healthcare DK FP_3 - Web_16_9

Digitaaliset matkariskienhallintapalvelut

Matkustuksen seurantajärjestelmän, tarpeen mukaan tapahtuvan kaksisuuntaisen viestinnän ja reaaliaikaisen uhkatiedon avulla Falck tarjoaa täyden valikoiman teknologiapohjaisia matkariskien hallintapalveluita. Seuraamme maailmaa uhkien varalta ja otamme ennakoivasti yhteyttä riski kohteisiin matkustaviin varmistaaksemme heidän turvallisuutensa ulkomailla.

Organisaation matkustajat ja sidosryhmät voivat vastaanottaa järjestelmämme kautta ilmoituksia turvallisuushäiriöistä ja luonnonkatastrofeista hälytysten muodossa. Hälytykset kattavat kaiken tyyppiset uhat ja turvallisuusriskit, mukaan lukien terveyteen ja pandemioihin liittyvät tapahtumat, yhteiskunnalliset- ja poliittiset levottomuudet, terrorismin, äärimmäiset sääilmiöt ja luonnonkatastrofit, rikollisuuden ja paljon muuta.

Erillisen mobiilisovelluksen kautta pääset kätevästi käyttämään 24/7 hätäpalvelupalveluitamme. Painamalla hätäpainiketta saat nopeasti yhteyden hätäkeskukseemme saadaksesi nopeasti apua hätätilanteissa.

Hanki tukea turvallisuusriskien hallintaan

Riskienhallinta- ja turvallisuusosaamisemme ansiosta henkilöstöpäällikkösi ja turvallisuustiimisi voivat luottaa vahvaan kriisivalmiuteen. Asiantuntijamme ovat valmiina tukemaan sinua, asianomaisia työntekijöitäsi, kollegoitasi ja heidän perheenjäseniään.

Tule asiakkaaksemme

Tutustu tarkemmin