Palvelumme

Lääketieteellinen hätäapu ja evakuoinnit

Lääketieteen erityisosaaminen ja ensivaste

Falckilla on 24/7/365 hälytyskeskuksia ympäri maailmaa. Hälytyskeskusten henkilöstöön kuuluu monen alan asiantuntijoita, kuten lääkäreitä, sairaanhoitajia, kuljetusasiantuntijoita, verkostoasiantuntijoita, kustannusten hallinnan ja korvausten asiantuntijoita sekä etulinjan assistance-koordinaattoreita. Lääkärimme ja hoitajamme ovat kliinisestikin aktiivisia asiantuntijoita, joilla on kokemusta niin vaativasta hätä-, trauma-, matkailu- kuin ilmailulääketieteestäkin.

Matkaa edeltävät palvelut ja terveydentila-arviot

Ota meihin yhteyttä ennen kuin lähdet lennolle saadaksesi kohteeseesi liittyviä matkustus-, lääkintä- tai turvallisuusneuvoja. Jos sinulla on ennestään sairaus tai olet huolissasi terveydestäsi, Falck tarjoaa lääketieteellisiä arviointeja etäpalveluna, mikä mahdollistaa henkilökohtaisen neuvonnan. Voimme auttaa sinua etukäteissuunnittelussa mm. auttamalla sinua tunnistamaan alueesi parhaat paikalliset palveluntuottajat tai arvioimaan sairausvakuutuksesi kattavuutta.

Etälääketiede

Tarjoamme matkailijalle suunniteltuja etälääketieteen ratkaisuja. Saat lääkintätiimimme asiantuntijalääkäriltä arvion hotellihuoneeseesi videovastaanotolla. Falck arvioi lääketieteelliset huolenaiheesi ja ohjaa sinut tarvittaessa ensisijaiseen paikalliseen hoitolaitokseen. Palvelumme toimitetaan hienovaraisesti, turvallisesti ja salattuja kanavia yksityisyytesi suojaamiseksi.

Evakuoinnit

Falckin kuljetusasiantuntijat järjestävät evakuoinnin tapahtumapaikasta lähimpään sopivaan hoitolaitokseen. Asiantuntijamme seuraavat kuljetuksia ja hoitoa sen kaikissa vaiheissa.  Lääketieteellisiä saattajiamme tuetaan tarvittavilla lääkinnällisillä laitteilla ja ilmailu- ja matkalääketieteen koulutuksella. He ovat valmiudessa saattamassa potilaita tarpeen mukaan. Globaali lääketieteellisiin kuljetuksiin varustettu ilma-ambulanssien verkostomme on aina käytössäsi.

Poikkeustilanteiden hallinta

Poikkeustilanteiden hallintamallimme keskittyy tarjoamaan liiketoiminnan jatkuvuutta riskien, vaarojen, uhkien ja muiden tapahtumien varalta. Kun tapahtumat häiritsevät liiketoimintaa tai elämää ulkomailla tai matkustamista tavalliseen tapaan, vaara- ja uhkatilanteiden hallinta voi alkaa yhteydenotolla hälytyskeskukseemme. Riskienhallintapalvelujemme avulla saat Falckilta vahvan lisän omaan kriisiorganisaatioosi mm. saavutettavuuden, tuen, osaamisen, arviointien ja neuvonnan kautta.

Lääketieteelliset tapaukset

Jokainen tapaus alkaa tarkasta lääketieteellisestä arviosta. Potilaan tilanne määritellään, ja ehdotetun lääketieteellisen hoidon tarve ja kiireellisyys arvioidaan. Käytettävissä olevat hoitolaitokset arvioidaan ja ensisijaiset hoitopaikat tunnistetaan.

Falck järjestää lääketieteellisiä konsultaatioita, kuljetusta ja pitää keskusteluyhteydet avoimina kaikkien asiaankuuluvien sidosryhmien kanssa, mukaan lukien potilaan, hänen sukulaisensa, hoitava lääkärin ja lääketieteellisen tiimimme.

Lääkintätiimimme arvioi ja seuraa potilaan tilaa alusta loppuun. Olemme mukana hoitoprosessin jokaisessa vaiheessa. Valvomme potilasta tapahtumahetkestä sairaalaan ja tarvittaessa aina edelleen siihen asti, että potilas on kuljettu turvallisesti takaisin kotiinsa.

Ennakoiva viestintä

Useita päiviä tai viikkoja kestävien tapauskäsittelyiden aikana tunnistamme, että tällainen sairaus tai muut odottamaton tapahtuma on henkilölle raskas etenkin ulkomailla matkustaessa. Estääksemme eristyneisyyden tunteen ja varmistaakseen, että tiedät aina olevasi turvallisissa käsissä, Falck soittaa sinulle tarjotakseen keskustelun mahdollisuuden. Tällainen puhelu on epävirallinen puhelu, jolla varmistamme, että sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja saada tukea koko tapauskäsittelyn ajan.

Korvauskäsittely ja kulujen hallinta

Tuotamme asiakkaillemme kattavan vakuutuskorvauskäsittelyn. Tiivis suhteemme vakuutusalaan yhdessä laajan  kokemuksemme kanssa antaa meille edellytyksen korvausvaatimusten käsittelyyn kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Maailmanlaajuisena toimijana saamme vipuvoimaa kilpailuttaessamme maailmanlaajuista verkostoamme. Kilpailuttamalla terveys- ja kuljetuspalveluita varmistamme joustavuuden ja paremmat hinnat palveluillemme ja edelleen sinulle.

Tarjoamme tukea lääketieteellisiin hätätilanteisiin ja evakuointeihin

Henkilöstöhallintonne voi olla luottavaisin mielin rakentaessaan kriisivalmiutta meidän lääketieteellisen- ja evakuointiasiatuntemuksemme tukemana. Asiantuntijamme ovat valmiita tukemaan sinua, henkilöstöänne ja heidän perheitään hätätilanteissa.

Tule asiakkaaksemme

Tutustu tarkemmin