Töihin Falckille

Tule meille ja rakenna työura, jolla on todellista vaikutusta

Meillä on kykyjä ja valmiuksia toimia yhteisöjen hyvinvoinnin eteen. Olivatpa haaveesi ja tavoitteesi millaisia tahansa, Falck tarjoaa kiinnostavia uramahdollisuuksia, joilla on merkitystä itsesi ja koko yhteiskunnan kannalta.

Olemme matkalla vahvistamaan asemaamme kansainvälisenä markkinajohtajana, ja haluamme sinut mukaan. Meillä on rooleja laidasta laitaan yritystoiminnoista aina etulinjaan, runsaasti erilaisia mahdollisuuksia ja ammattilaistason kollegat, joiden toiminnassa on sydän mukana. Riippumatta siitä, mihin rooliin haet, tarjolla on erilaisia palkitsevia tehtäviä henkilökohtaisen ja ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Falckilla onnistut, kun olet myötätuntoinen toiminnan ihminen. Luotamme ihmisiin, joilla on intoa, osaamista ja myötätuntoa. Heidän avullaan voimme kehittää hoidon ja avun tarjoamista ja viime kädessä pelastaa ihmishenkiä. Urallasi tulee ilman muuta olemaan aidosti merkitystä, sillä pelastamme, avustamme ja rauhoittelemme hädässä olevia ihmisiä. Siksi ura Falckilla vaikuttaa muidenkin elämään kuin vain omaasi.

Globaalina yrityksenä meillä on yksinkertainen ja suojattu verkkoprosessi työhakemusten käsittelyyn kaikkialla maailmassa. Voit hakea ainoastaan verkossa – ja voit olla varma, että hakemuksesi käsitellään luottamuksellisesti ja puolueettomasti. Tällä sivulla kerromme, mitä on odotettavissa, miten rekrytointiprosessi etenee ja annamme vinkkejä haussa onnistumiseen.

Katso avoimista työpaikoista kiinnostavia tehtäviä juuri sinulle.

These photos can be used for internal presentations, external marketing materials such as posters, flyers, rollups and social media. License expires 1st of September 2025.

Mitä voit odottaa

Haluamme antaa kaikille hakijoille hienon kokemuksen ja hyvän vaikutelman Falckista – myös heille, joita emme sillä kertaa palkkaa. Kohtelemme kaikkia hakijoita kunnioittavasti, ja annamme ajantasaista palautetta hakemuksestasi.

Rekrytointi- ja valintaprosessin aikana arvioimme hakemustasi eri tavoin, esimerkiksi seulontakysymyksillä, haastatteluilla, arviointityökaluilla ja tarkistamalla suositukset, jotta voimme varmistua tehtävän ja ehdokkaan mahdollisimman hyvästä vastaavuudesta.

Ambulance_DK_2020 07 - Web_16_9

Monimuotoisuus

Falck pyrkii olemaan organisaatio, joka houkuttelee, kehittää ja edistää monimuotoista lahjakkuutta. Monimuotoisuutta korostetaan koko rekrytointi- ja valintaprosessin ajan, jotta voidaan varmistaa, että tiimeistä tulee tasapainoisia ja palkkaamme parhaiten soveltuvat ehdokkaat. Parhaiten soveltuvia ehdokkaita ovat yksilöt, joilla on tarvittava osaaminen avoimeen tehtävään, oikea asenne ja käytös sekä kyky sitoutua Falckin liiketoimintaan ja strategioihin.

Lisätietoja

Rekrytointiprosessi

Rekrytointiprosessi vaihtelee rooleittain ja toimipaikkakohtaisesti, mutta alla oleva kaavio antaa yleiskuvan prosessista toimipaikoissamme ja toiminnoissamme:

1. Hakeminen

Kun olet lähettänyt hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta, saat automaattisen sähköpostivahvistuksen. Käsittelemme saapuneita hakemuksia jatkuvasti, ja pyrimme antamaan palautetta mahdollisimman pian ja viimeistään kolmen viikon kuluttua hakuajan päättymisestä. Katso kaikki avoimet työpaikat täältä.

2. Seulonta

Rekrytointipäällikkö ja/tai rekrytointitiimimme jäsen seuloo hakemukset. Osana seulontaprosessia saatamme myös soittaa sinulle, jotta saisimme paremman käsityksen profiilistasi ja hakumotivaatiostasi.

3. Haastattelu

Tehtävästä ja toimipaikasta riippuen tarvitaan yksi tai useampi haastattelu.

Ensimmäinen haastattelu on tyypillisesti yksilöhaastattelu rekrytointipäällikön tai -ryhmän kanssa Falckin toimitiloissa. Tässä haastattelussa kyselemme kokemuksistasi ja osaamisestasi ja saat mahdollisuuden tutustua Falckiin paremmin ja saada lisätietoja tehtävästä.

Mahdollisessa toisessa haastattelussa voi olla mukana Talent Acquisition-/HR-osaston edustajia ja ylempää johtoa. Näissä haastatteluissa mennään entistä syvemmälle ja keskitytään enemmän roolikohtaiseen osaamiseen ja käyttäytymismalleihin. 

4. Arviointi

Useimpien tehtävien rekrytointiprosessi sisältää erilaisia arviointeja. Ne voivat olla käyttäytymisen arviointia tai kognitiivisia ja fyysisiä arviointeja työtehtävän vaatimuksista riippuen.

5. Ennen työsuhteen alkamista suoritettava seulonta

Eri roolien ja toimipaikkojen hakuprosessissa voidaan tarkistaa eri tavoin työsuhdehistoriaa, rikosrekisteri ja suositukset, ja sinun on valmistauduttava antamaan kyseiset tiedot osana rekrytointiprosessia.

6. Työtarjous

Jos pääset näin pitkälle, teemme sinulle työtarjouksen – ensin suullisen tarjouksen ja sitten saat virallisemman työtarjouskirjeen, joka sisältää kaikki yksityiskohdat ja perehdytystietoja. Pian tämän jälkeen saat linkin, jonka kautta voit aloittaa ennakkoperehdytyksen ennen ensimmäistä päivääsi Falckilla.

Tutustu tarkemmin