Matkahätäpalvelu

Palvelut

Huolenpitovelvoitteen saavuttaminen

Huolenpitovelvoite on organisaation velvollisuus varmistaa henkilöstön terveys ja turvallisuus sekä ehkäistä työntekijöille aiheutuvia kohtuuttomia riskejä.

Me Falckilla olemme asiantuntijoita, jotka autamme organisaatioitanne täyttämään huolenpitovelvoitteensa ja rajoittamaan oikeudellisia, moraalisia ja liiketoiminnan jatkuvuuteen liittyviä riskejä. Falckilla on vahva lääketieteellinen, kuljetus- ja turvallisuusosaaminen sekä maailmanlaajuinen laatutarkastettujen palveluntarjoajien verkosto. Autamme varmistamaan vakaat työolot useille kansainvälisille organisaatioille, joiden henkilöstä matkustaa tai työskentelee perheineen ulkomailla.

Maailmanlaajuinen hätäpalvelu

Tarjoamme24/7/365 tukea kaikenlaisiin tilanteisiin niin matkalla kuin kohteessakin. Avuntarve vaihtelee yksinkertaisesta hoitoon ohjauksesta vaativiin lääketieteellisiin- ja turvallisuusevakuointeihin. Asiantuntevat terveydenhuollon, turvallisuuden ja kuljetusten asiantuntijat varmistavat, että saat parasta saatavilla olevaa hoitoa.

Maailmanlaajuinen ja laatutarkastettu kumppaniverkosto

Varmistaaksemme nopean ja tehokkaan avun maailmanlaajuisesti, Falckilla on verkosto laadukkaita yhteistyökumppaneita ja palveluntuottajia, kuten sairaaloita, klinikoita, lääkäreitä, turvallisuusasiantuntijoita sekä lento- ja maakuljetusten toimittajia, jotka kattavat yli 195 maata. Kokonaisuudessaan verkostoomme kuuluu yli 60 000 palveluntuottajaa ympäri maailmaa. Kaikilla kumppaneillamme on laaja kokemus kansainvälisestä avusta, ja ne ovat kansainvälisesti tunnustettuja alallaan.

Tutustu tarkemmin