Hinauksen hinta

Mitä hinaus maksaa?

Yleensä vakuutusturvasi korvaa hinauksen ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Mikäli sinulla ei ole vakuutusta, löydät täältä helposti hinauspalvelun hinnan ja voit maksaa palvelun etukäteen.

Minulla on vakuutus

Vakuutusturvan selvittäminen on helppoa. Soita meille niin tarkastamme korvaako vakuutusyhtiösi hinauksen. Tämä voidaan tehdä myös viikonloppuisin ja öisin.

Soita 09 374 77 113

Maksan itse

Mikäli sinulla ei ole vakuutusta, voit helposti etsiä hinauspalvelun hinnan ja maksaa palvelun etukäteen. Voit säästää kymmeniä euroja, jos valitset hinauksen ajankohdan ruuhka-aikojen ulkopuolelle.

Laske hinta
Falckin kautta löydät koko Suomessa nopean, paikallisen ja ammattitaitoisen avun.

yli 119 000

Hinaus- ja tiepalvelun tapausta vuodessa

32%

Asiakkaista voi jatkaa matkaa omalla autollaan

90

NPS-suositteluindeksi on alan parhainta

Usein kysyttyjä kysymyksiä hinauksen hinnasta

Tiepalvelun tai hinauksen hinta on helppo selvittää etukäteen. Hinauspalvelun hinta vaihtelee kysynnän, viikonpäivän ja kellonajan mukaan. Jos olet valmis joustamaan aikataulussa, hinta on edullisempi.

Laske hinauksen hinta

Vakuutus korvaa hinaus- ja tiepalvelun

Tiesitkö, että useiden vakuutusyhtiöiden kaskovakuutukset korvaavat hinauspalvelun tai tiepalvelun.

 

Hinausta tai tiepalvelua voi käyttää myös silloin, jos vika ilmaantuu kotona. Yleensä hinaus- ja tiepalvelusta ei mene omavastuita eivätkä bonukset kutistu.

 

Vakuutusturvan selvittäminen on helppoa. Soita meille niin tarkastamme korvaako sinun vakuutusyhtiösi hinaus- tai tiepalvelun. Tarkastus voidaan tehdä minä viikonpäivänä tahansa 24h vuorokaudessa.

Soita

Vastaamme aina nopeasti puhelimeen 24 tuntia vuorokaudessa. Puhelun lopuksi saat tekstiviestillä linkin tilausseurantaan, jotta tiedät mitä seuraavaksi tapahtuu.

Soita 09 374 77 113

Nettitilaus

Tilaus lähetetään automaattisesti lähimmälle hinaus- ja tiepalveluautolle. Saat tekstiviestillä linkin tilausseurantaan, jotta voit olla varma tilauksen etenemisestä.

Tee tilaus

Chat

Keskimääräinen vastausaika 17 sekuntia. Nopeampi vaihtoehto, kun asiasi koskee jo tehtyä tilausta.

Aloita chat